客服热线:4000-51-51-51
Hi,Joe
2013年海淀区初三英语一模单项填空
Lucy 2016-04-24 12:15:52 发表于  [  资料共享  ]
  592     0   

22. Larry, please pass _______the dictionary,.  

   A. I     B. me    C. my    D. mine 

 

23. The famous singer will give a performance _______ the concert hall. 

   A. by    B. at    C. on     D. of 

 

24. Mr. Green can’t go to the meeting ______ he has a bad cold. 

   A. because   B. unless   C. whether   D. although 

 

25. The computer works well. There is _____ wrong with it. 

 

   A. something    B. anything   C. nothing   D. everything 

 

26. Traveling abroad is much __________ than before. 

   A. easy       B. easier    C. easiest       D. the easiest 

 

27. You ______ cross the road when the traffic lights are red. 

   A. can        B. must      C. mustn’t       D. needn’t

 

28. Jim will phone you as soon as he _______ the tickets to the art exhibition. 

   A. gets       B. got       C. has got        D. will get 

 

29. I _______ a picnic with my brother yesterday. It was very great. 

   A. have      B. had       C. will have       D. am having 

 

30. Linda _____ Chinese for one year and she can speak good Chinese. 

   A. learn      B. learned    C. has learned    D. will learn 

 

31. My teachers often tell us how _______ a healthy life.  

   A. to live     B. living      C. live          D. lives 

 

32. All my classmates are busy _______ ready for the PE test. 

   A. get       B. to get      C. getting       D. got 

 

33. A new zoo _____ in that area next year.  

   A. built         B. was built     C. builds       D. will be built 

 

34. Do you know ________now? 

   Outside the school gate. 

   A. where Kate is waiting for her mother           B. where is Kate waiting for her mother 

   C. where Kate was waiting for her mother       D. where was Kate waiting for her mother


解析:

 

22. B    23. D      24.A      25. C  

26. B    27. C      28. A     29. B  

30. C    31. D     32. C      33. D  

34. A


Lucy 2021-05-12 17:20:15 重新编辑

评 论( 0

默认头像

我的评论

取消 发表

关于我们 企业培训 O2O代理招募 AC客户端 备案承诺公示 外教资质